Steffie’s strijkservice voor Eindhoven!

Graag willen we u kennis laten maken met het nieuwste fenomeen op huishoudelijk vlak, namelijk strijkservice. Het klinkt menig huisvrouw of man als muziek in de oren, maar lijkt onbereikbaar. Niets is minder waar, want met Steffie’s strijkservice kunt u daadwerkelijk het strijken en de was uit handen gaan geven. U vindt ons in Eindhoven en op die manier kunnen we dus vele huishoudens van dienst zijn als wasserij en strijkservice. Tijd om tijd te maken!

Strijken, een tijdrovende klus

We zien eigenlijk allemaal wel een beetje op tegen die berg was en vervolgens het strijken. Het is tijdrovend tussen al u dagelijkse beslommeringen door, maar het moet toch gebeuren. We komen graag allemaal gewassen en gestreken voor de dag, dus beginnen we er iedere keer met een steen in onze maag aan. Met Steffie’s strijkservice gaat er een wereld voor u open. Want naast het feit dat we u strijkservice bieden in Eindhoven, zijn we even actief als wasserij. Het is daarom voor u in Eindhoven extra fijn dat u voortaan deze zorg uit handen kan geven en doordat het wassen en strijken vakkundig gebeurd, ziet u uw kleding en ander wasgoed als nieuw terug.

Onze diensten als wasserij en strijkservice voor Eindhoven

Bij Steffie’s strijkservice nemen we graag uw wasgoed aan en denkt u daarbij aan die stapel kleding, lastig te strijken pantalons en overhemden, maar ook tafellinnen en beddengoed zijn bij ons meer dan welkom. Binnen no time kunnen wij als wasserij uw kleding wassen, stomen en strijken. U krijgt alles van ons netjes en overzichtelijk terug en we besparen u op deze manier een hoop kostbare tijd. Zoals u kunt lezen, bieden wij als wasserij en strijkservice ook onze diensten aan als stomerij. We hebben allemaal een goed kostuum, pak of jurk in de kast hangen die na een aantal gelegenheden toch echt toe zijn aan een frisse was en stoombeurt. Om dit juist te laten doen en zo de kwaliteit van uw kleding te kunnen waarborgen, besteedt u dit uit aan de juiste personen. Die vindt u bij onze wasserij Steffie’s strijkservice. Als u uw kleding goed onderhoudt door deze aan onze kundige  handen toe te vertrouwen, kunt u langer genieten van mooi uitziende kleding.

Onze prijzen voor de wasserij en het strijken

We beschikken over een uitgebreide en overzichtelijke website, waar al veel van ons duidelijk wordt. Zo kunt u op onze website al te weten komen wat de tarieven voor onze wasserij, het strijken en het stomen zijn. Zo weet u voor welke prijs u uw kleding weg brengt. Wij garanderen onze snelheid en kwaliteit, dus uw kleding, wasgoed en linnengoed zijn bij ons aan het juiste adres. U vindt u ons op ons nieuwe adres in Eindhoven, Mendelssohnlaan 8. Wij nemen graag uw kleding onder onze hoede en wassen, stomen en strijken binnen een kort tijdsbestek. Op die manier hoeft u uw wasgoed maar kort te missen en kunt u toch de vrijgekomen tijd weer nuttig besteden. Wij zien uw wasgoed graag terug bij Steffie’s Strijkservice in Eindhoven!

Hier vindt u ons:

Powered by